• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Botoșani - Viitorul 3-2. Moldovenii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după o repriză secundă nebună în meciul cu campioana. Cele mai frumoase goluri ale meciului au fost marcate însă de Viitorul, care, de două ori, a reușit să egaleze prin Cristian Gavra și Denis Drăguș.

Acesta din urmă a făcut 2-2 printr-o execuție spectaculoasă cu călcâiul. ”Mă bucur că mi-a reușit. A fost o execuție de moment. Mi-a trecut prin cap și asta am și făcut”, a spus, după joc, atacantul de 18 ani al Viitorului.

Drăguș regretă însă că echipa sa nu a reușit să și câștige partida cu FC Botoșani. În opinia sa, Viitorul a ratat victoria din cauza lipsei de experiență.

Ne pare rău că nu am reușit să ne impunem după evoluția noastră bună. Din cauza lipsei de experiență, se pare că am fost taxați. Noi am plecat cu gândul de a ne califica, de a juca la victorie. Acesta este conceptul academiei noastre.

Sperăm ca pe viitor să căpătăm mai multă experiență și să putem să tratăm altfel astfel de situații. S-a și văzut la greșelile pe care le-am făcut la gol. Cred că au fost decisive, ca să zic așa”, a spus Denis Drăguș despre meciul cu moldovenii.

Acum, Viitorul își îndreaptă atenția spre ultimele meciuri din acest an, din Liga 1, acolo unde speră să rămână pe locurile de play-off.

Sperăm până la final să intrăm în play-off. Luăm fiecare meci în parte. Avem o deplasare foarte grea la Craiova. Publicul e de partea lor, îi ajută foarte mult stadionul. Noi sperăm însă să facem un meci foarte bun și să plecăm cu puncte de acolo”, a mai zis Denis Drăguș.

VIDEO Golul lui Drăguș:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT