• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Afumați - Craiova 2-3, după prelungiri. Oltenii s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce au fost conduși de două ori, la Ploiești, de ilfoveni. La final, Devis Mangia s-a declarat mulțumit de faptul că echipa sa a reușit să progreseze în competiție, în ciuda problemelor.

E o competiție importantă. Eu sunt mulțumit că echipa s-a calificat și că a avut caracter, asta deși ambientul din jurul nostru crea anumite perturbații.

Suntem mulțumiți că ne-am calificat și trebuie să ne recuperăm. Următorul meci în Cupă va fi abia în februarie”, a spus Mangia, la flash interview.

Am făcut propria analiză. Am făcut alegerile așa cum am gândit. Băieții au fost capabili să rămână în meci, chiar dacă au fost multe momente dificile”, a spus italianul și despre schimbările pe care le-a făcut în echipă, înaintea acestui meci. El a vorbit inclusiv despre motivul pentru care l-a schimbat pe Mihai Roman, după puțin mai mult de jumătate de oră din meci: ”Așa am decis eu din punct de vedere tactic”.

Pe de altă parte, Mangia încearcă să nu se lase influențat de ceea ce se discută în jurul echipei.

În România, se schimbă părerile o dată la cinci minute. Eu îmi fac treaba și lucrurile merg bine pentru echipă”, a mai spus Mangia, cel care acum se gândește la meciul de campionat, cu Viitorul:

O partidă dificilă, mi se pare că Viitorul este una dintre echipele care joacă cel mai bine în acest moment”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT