• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Poli - FCSB 0-3. FCSB s-a calificat în sferturile Cupei, chiar și fără vedetele roș-albaștrilor, în frunte cu Budescu și Teixeira.

La final, Nicolae Dică a vorbit despre polemica iscată de Budescu. Fostul jucător al Astrei afirmase că tehnicianul poartă și el o parte din vină pentru rezultatele negative, după "experimentele" pe care le-a făcut.

"Am avut o discuție cu Budescu, o să vedeți în meciurile următoare ce se va întâmpla. Cu Plzen l-am introdus pe portarul Vlad titular, pentru că eu mă gândeam că poate vom fi calificați la ultimul meci, dar am fost la penultimul. Din acest motiv l-am trecut pe lista UEFA. Probabil la asta s-a referit, dar nu trebuia să vorbească el despre experimentele de la echipă", a spus Dică.

FCSB așteaptă acum revenirea lui Alibec, dar până atunci Gnohere rămâne un om esențial pentru roș-albaștri. La Timișoara, francezul a marcat un gol în Cupă.

"Alibec a revenit de luni. El face antrenament normal cu echipa, o să văd când va juca. O să vedeți în meciurile următoare dacă va evolua de la început.

Cu Gnohere am avut o discuție și i-am explicat de ce joacă în Cupă. El a avut o atitudine bună, este un profesionist adevărat. Ce i-am spus, el a pus în practică", l-a lăudat Dică pe fostul dinamovist.

"Mă bucur că am reușit să câștigăm la Timișoara. Am întâlnit o echipă bună, care a folosit primul 11. Băieții au avut o atitudine bună. Noi veneam după trei înfrângeri, iar acum sper să fie un nou început și să câștigăm toate punctele până la finalul anului", este ambiția lui Dică.