• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - ACS Poli Timișoara 7-0. Nicolae Dică (37 de ani) a fost foarte mulțumit de prestația elevilor săi din meciul de campionat, precum și de cea din meciul din Europa League cu Beer Sheva, de joia trecută, de asemenea câștigat, dar cu 2-1, așa încât a decis să menajeze mai mulți jucători pentru partida cu Sănătatea Cluj.

Pentru întâlnirea din ”16”-imile Cupei României, care va avea loc joi, 26 octombrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe ”Cluj Arena”, Dică a ales foarte mulți jucători de la echipa a doua sau care au jucat foarte puțin sau deloc în actualul sezon.

Astfel, dintre cei cunoscuți, la Cluj au făcut deplasarea William de Amorim, Vlad Achim, Artur Jorge, Cătălin Golofca, Dennis Man și Daniel Benzar. În schimb, dintre numele deloc cunoscute l-am remarcat pe cel al lui Ștefan Pacionel (18 ani), un junior de la echipa a doua. 

Născut la Caracal, în Craiova, Pacionel a început fotbalul în Bănie, după care a venit la București pentru a urma cursurile Liceului Mircea Eliade, pepiniera dintotdeauna a roș-albaștrilor.