• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamoviştii recunosc că trec printr-un moment foarte dificil, după decesul lui Patrick Ekeng, dar speră să poată câştiga pentru a 14-a oară în istoria clubului Cupa României, pentru a-i dedica trofeul fostului mijlocaş camerunez.

"Nu e un moment uşor pentru noi, însă trebuie să ne autodepăşim pentru a reuşi să câştigăm trofeul cu numărul 14 în memoria lui Patrick. Va fi un meci dificil, însă noi vom lupta până la capăt şi sper să câştigăm trofeul", a declarat Paul Anton, la conferinţa de presă care a prefaţat finala cu CFR Cluj, care se va disputa marţi, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Nu e uşor pentru nimeni, trebuie să ridicăm capul şi să încercăm să câştigăm pentru Patrick", l-a completat Eric Bicfalvi.

Tragedia lui Ekeng i-a afectat serios pe elevii lui Mircea Rednic, care încearcă încă se se adune şi să concentreze la meciul de marţi. Teama că un astfel de episod s-ar putea repeta nu există, însă, dau asigurări dinamoviştii.

"Nu avem nicio teamă. Din păcate, lucrurilea astea apar în fotbal. Nu ai cum să le previi. Sperăm doar să nu fim noi cei care vom avea de suferit. Sunt lucruri care se pot întâmpla şi pe stradă, dacă e să se întâmple", a explicat Anton.

Finala Cupei României, Dinamo - CFR Cluj, va fi în direct de pe Arena Naţională marţi, de la ora 21.30, la Digi Sport 1.