• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După ani de zile în care s-a zbătut în mediocritate, Dinamo are șansa să câștige primul trofeu din 2012 încoace. După ce au fost eliminați în semifinalele Cupei Ligii, iar în campionat nu mai au șanse la titlu, roș-albii au reușit să se califice în finala Cupei României, unde o vor întâlni pe CFR sau pe ASA Târgu Mureș.

Acum 4 ani, Dinamo a reușit să câștige atât Cupa României, cât și Supercupa României, ambele trofee fiind cucerite cu italianul Dario Bonetti.

În finala Cupei României din 2012, Dinamo a trecut cu 1-0 de Rapidul antrenat de Răzvan Lucescu, pe Arena Națională, în fața a 50.000 de oameni. Cu Dănciulescu, Niculae și Moți în teren, roș-albii s-au impus după golul marcat de Scarlatache, în prezent fotbalistul Astrei Giurgiu.

Echipa lui Dinamo din finala Cupei României: Naumovski - Luchin, D. Grigore, Moţi, Scarlatache - Curtean, Rus, Kone, Alexe (Pulhac '67) - Niculae (Ţucudean '81), Dănciulescu (C. Munteanu '71)

Apoi, în debutul sezonului 2012-2013, Dinamo a câștigat și Supercupa României, tot pe Arena Națională. Atunci, formația din Ștefan cel Mare a trecut după loviturile de departajare de CFR Cluj, scor general 6-4. După 90 de minute, scorul a fost 1-1, iar după 120 de minute, cele două echipe s-au aflat tot la egalitate, 2-2.

Echipa lui Dinamo din Supercupa României: Bălgrădean - Nica, Luchin, D. Grigore, Pulhac - C. Munteanu - L. Rus (C. Matei '61), Issa Ba (Curtean '82), Boubacar, Alexe - M. Niculae (Ţucudean '46)