• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo vrea neapărat un trofeu în acest sezon, iar Cupa României este singura ei posibilitate. Dinamoviștii vor da piept cu CFR Cluj, pe 10 mai, partidă ce va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Fanii ”câinilor” pot sta liniștiți în ceea ce privește învingătoarea din finală.
Mircea Rednic are un talisman în echipa sa. Pe 10 mai s-a născut Paul Anton, iar căpitanul dinamoviștilor nu a pierdut niciodată de ziua sa. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport, mijlocașul a declarat că 10 mai este ziua sa norocoasă.

"Da, într-adevăr, pe 10 mai este ziua mea de naştere şi este o zi mai specială pentru mine. În ultimii ani, mai mereu am jucat de ziua mea şi, spre norocul meu, totdeauna mi-a mers bine. Sper şi de această dată să fie la fel. Niciodată nu am fost învins de ziua mea. Dacă aşa s-a nimerit să fie chiar de ziua mea, sper să fiu un talisman şi să câştigăm. Această cupă va fi, fiindcă este şi un trofeu, va fi cea mai mare perfomanţă.” a declarat Paul Anton.

Paul Anton a venit la Dinamo, de la Pandurii Tg. Jiu, în 2015 și până în acest moment a strâns 21 de prezențe în tricoul ”câinilor”.