• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo și CFR Cluj se vor întâlni în finala Cupei României, care va avea loc pe 10 mai. Partida va fi în transmisă în direct de Digi Sport 1 începând cu ora 21:30.

La solicitarea suporterilor dinamoviști, conducerea clubului din Ștefan cel Mare a făcut o cerere către FRF, ca ora de începere a finalei să fie decalată cu 7 minute, iar jocul să înceapă la 21:37. Conform Gazetei, fanii ”câinilor” au pregătit o coregrafie specială pentru această finală. Dinamoviștii au făcut această solicitare pentru ca spectacolul fanilor să poată fi urmărit în transmisiune directă și să nu se suprapună cu programul pregătit de Federație.

Se pare că Federația Română de Fotbal și-a dat deja acordul pentru această modificare, mai rămânând ca și cei de la CFR Cluj să fie de acord. ”Să vedem, că poate vrem să facem și noi un moment folcloric”. a fost replica clujenilor, conform sursei citate.

La 4 ani de la câștigarea ultimului torfeu intern (tot Cupa României, după finala cu Rapid, 1-0), dinamoviștii au șansa, pe 10 mai, să-și treacă in palmares cea de-a 14 Cupă a României.