• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dorinel Munteanu a fost încântat să prezinte trofeul Supercupei României, cel pentru care se vor bate Astra și CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cel supranumit "Neamțul" nu e la prima întâlnire cu Supercupa.

"Astra vine în calitate de campioană, CFR este practic acasă, chiar dacă nu este pe stadionul lor, este la Cluj, așa că șansele, din punctul meu de vedere, sunt egale. Acum 4 sau 5 ani am câștigat acest trofeu, știți foarte bine că Oțelul a cucerit Supercupa", a spus Munteanu, făcând referire la partida din 2011, pe care Oțelul a câștigat-o cu 1-0 în fața Stelei.

Recordmenul de selecții la echipa națională ar putea reveni alături de tricolori. Dorinel a discutat, deja, cu Christoph Daum, iar Munteanu nu exclude o colaborare cu tehnicianul care i-a fost mentor.

"Am aproape 10 ani de antrenor principal, aș face asta, dacă ar fi din toate părțile convenabil. Aș face în primul rând pentru fotbalul românesc, pentru că îl cunosc foarte bine, atât din afară, cât și din interior".

Ultima echipă antrenată de Dorinel Munteanu a fost chiar actuala campioană, Astra Giurgiu.