• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ASA Tg. Mureș - CFR Cluj 0-0. Vicecampioana Ligii 1 din sezonul trecut și echipa care a luat cel mai recent titlu în 2012 au încheiat la egalitate turul primei semifinale din Cupa României. Căpitanul târgmureșenilor, Gabriel Mureșan, spune că ambele echipe s-au temut de rezultat și s-au ferit de primirea unui gol, care le-ar fi afectat șansele la calificare.

A fost al doilea meci pregătit de Adrian Mutu, împreună cu antrenorul cu portarii, Carol Fekete, dar și alături de Mureșan și portarul Eduard Stăncioiu. "Îmi place de Adi că e foarte preocupat și cred că o să ajungă un antrenor mare", spune căpitanul târgmureșenilor, care consideră, însă, că Mutu ar trebui să rămână, deocamdată, la activitatea de jucător.

"A fost un meci bun făcut de noi, cu multe ocazii, dar din păcate nu am avut noroc. Am pierdut pe terenul lor, acum am făcut egal în Cupă, vom merge pe terenul lor ca să ne calificăm. Niciodată nu se joacă din prima manșă. Ne-am temut de rezultat și noi, dar și ei, ne-am temut să nu luăm gol", a declarat Gabriel Mureșan, la finalul meciului ASA Tg. Mureș - CFR Cluj.

"Îmi place de Adi că e foarte preocupat și cred că o să ajungă un antrenor mare. Deocamdată suntem colegi. Îi place să se implice, îi place această activitate, așa cum îmi place și mie sau lui Edi Stăncioiu, dar deocamdată e jucător", a adăugat căpitanul târgmureșenilor.

"Eu sper să nu ne afecteze plecarea domnului Claudiu Maior. Avem încredere în dânsul, până acum s-a ținut de cuvânt cu tot ce ne-a promis", a mai spus mijlocașul.