• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

CS U Craiova s-a calificat în optimile Cupei, după victoria în primul duel dintre două echipe din Liga 1. De partea echipei Sepsi, care a fost exclusă din Cupă, a vorbit Valentin Suciu. Tehnicianul echipei spune că se așteaptă la o altă figură din partea propriilor elevi la jocurile viitoare.

Sepsi Sf. Gheorghe a suferit a doua înfrângere în fața CS U Craiovei în această toamnă. După confruntarea din Liga 1, a venit rândul Cupei unde Mitriță și Băluță au marcat pentru oaspeți.

”Ceea ce a fost bun au fost unele momente care ne-au aparținut în prima repriză. Am luat goluri pe neatenție, asta ne-a costat și până acum, sper să punem stop și să avem rezultate mult mai bune. Jucătorii sunt capabili, poate au și un blocaj psihic, pot mult mai mult decât au arătat pe teren până acum. Conexiunea nu prea a reușit de la începutul campionatului, am avut câteva momente bune, trebuie să învățăm din jocurile bune și cele proaste, trebuie să ne trezim la realitate și să câștigăm puncte”, a spus Valentin Suciu.

”Noi suntem o echipă mică, încă în formare, ne trebuie mai mult timp, era de așteptat ca jocul să fie încălcit. E păcat că am pierdut”, a mai adăugat antrenorul.

CSM Poli Iași este prima echipă calificată în optimile Cupei României. Moldovenii s-au impus în fața lui FC Argeș, cu 2-1. În aceeași fază a competiției a ajuns și CS Mioveni, după ce a eliminat ACS Petrolul 52, după executarea loviturilor de departajare. Universitatea Cluj a ajuns și ea în optimi, după ce a trecut de Știința Miroslava, cu 2-1. Golul decisiv a fost înscris în minutul 89, de Lemac.

În ultimul meci al zilei din 16-imile Cupei României, CS U Craiova a trecut de Sepsi. A fost de altfel primul duel dintre două echipe din Liga 1. Oltenii s-au calificat în optimi după golurile înscrise de Mitriță și Băluță.