• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

CS Mioveni a reușit cea mai mare surpriză din actuala ediție a Cupei României, după ce a eliminat Steaua, în faza optimilor, după loviturile de departajare, scor 1-1 (5-4 d.l.d.).

Imediat după ce Boboc a transformat lovitura de departajare care a tranșat calificarea în favoarea argeșenilor, elevii lui Alexandru Pelici au dat drumul fiestei. Mai întâi, au făcut o horă a bucuriei la centrul terenului, după care au făcut un tur de onoare al stadionului, pentru a le mulțumi aproximativ celor 5.000 de spectatori, prezenți în tribune.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Fotbaliștii echipei din Liga 2 s-au descătușat însă cu adevărat în vestiar. Acolo au cântat, au dansat și au udat cu bere din belșug această calificare, succes care, cu siguranță, le face sărbătorile de iarnă mult mai frumoase.

”Să vină banii la băieți, să vină banii, să vină banii, să vină banii la băieți!” a fost cea mai uzitată strigare a fotbaliștilor în vestiar.

Alexandru Pelici nu a vrut să intre în detalii financiare, dar a spus că elevii săi vor primi o sumă de bani după această calificare.

”Nu știu exact despre ce sumă este vorba, nu este treaba mea aceasta, dar e clar că băieții vor primi o primă specială după această calificare”, a spus Pelici, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

VIDEO cu fiesta din vestiarul celor de la Mioveni