• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Florin Lovin e decis să renunţe la fotbal după finala Cupei României, dintre Astra şi FC Voluntari. Mijlocaşul giurgiuvenilor speră să-şi ofere drept cadou un ultim trofeu la partida de la Ploieşti, care va fi şi ultima pentru Marius Şumudică pe banca Astrei.

"Sper să fac un meci cât mai bun şi să câştig acest trofeu, pentru că nu mă voi mai întâlni cu această şansă. Vreau să trăiesc momentele frumoase pe care nu le voi mai trăi. Eu am pus pe primul plan familia, iar familia merită să mă aibă o anumită perioadă de timp. De aceea nu voi fi antrenor, văd prin ce trece Şumi, este o meserie foarte grea, stres, nervi, stai mereu departe de familie. Au fost doi ani de muncă, sa rămânem doar cu momentele frumoase, cu astea rămâi toată viaţa. Certurile şi restul trebuie şterse cu buretele", a declarat Lovin.

Mijlocaşul Astrei e convins că nu-şi va putea stăpâni emoţiile după partida de sâmbătă.

"Nu sunt relaxat deloc, am o anumită presiune, mâine probabil mă vor năpădi şi pe mine lacrimile. Ţin minte episodul cu Cristi Balaj, nici el nu îşi putea stăpâni lacrimile la ultimul meci. E acea zicală că şi bărbaţii plâng cateodată...nu e nicio ruşine, e chiar frumos să îţi exprimi sentimentele. Vom sărbători aici, e drum lung până la Giurgiu şi nu ne aşteaptă prea mulţi suporteri nici acolo, n-am avut niciodată prea mulţi fani", a mai spus fotbalistul Astrei la conferinţa de presă de la Ploieşti.

Silviu Lung junior are şi el emoţii înaintea ultimului meci al lui Şumudică şi susţine că nu ştie dacă va continua sau nu la Astra.

"El a spus cuvinte mari. Îi mulţumim pentru cei mai frumoşi doi ani din carieră. Ne aşteaptă un meci destul de greu, Voluntariul a avut rezultate bune cu Claudiu, i-am analizat foarte bine şi ne dorim să câştigăm acest trofeu. Şumi a venit la Astra cu o victorie contra Petrolului, pe acest stadion, sper să se încheie cercul frumos, tot cu o victorie aici. Avem un meci important, vrem să câştigam , să îi facem o bucurie lui Şumi, apoi e timp pentru orice", a afirmat portarul Astrei.

Finala Cupei României, Astra - FC Voluntari, va avea loc sâmbătă, de la ora 20.45, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, şi va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 2.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT