• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

FC Botoşani a reuşit una dintre surprizele 16-imilor de finală ale Cupei României. Moldovenii au eliminat liderul Ligii 1, CFR Cluj, în urma loviturilor de departajare, unde s-a remarcat Eduard Pap.

Portarul de 23 de ani a apărat două dintre execuţiile jucătorilor lui Dan Petrescu şi a avut o contribuţie importantă la succesul cu 3-2 de la loviturile de la 11 metri, după ce, la finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost 1-1.

Acum, Pap visează la o calificare în play-off şi la un parcurs cât mai lung în Cupă. Poate până la capăt, după modelul celor de la FC Voluntari, care au cucerit trofeul la ultima ediţie.

"Avem un parcurs foarte bun, nu avem de ce să ne ferim. Vrem să prindem pla-yoff-ul şi sunt convins că dacă vom continua aşa, vom prinde 100% play-off-ul.

În Cupă, de ce să nu fim noi surpriza anul acesta? Eu aşa grup unit ca aici nu am mai văzut la nicio echipă", a declarat Pap, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Pentru FC Botoşani urmează meciul de campionat cu Sepsi, în deplasare, care va avea loc luni, de la ora 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.