• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

După ce Viitorul a scris istorie în Liga 1, câștigând campionatul pentru prima dată în istorie, a venit rândul celor de la Voluntari să facă istorie. Ilfovenii au câștigat Cupa României pentru prima dată, după ce s-au impus la loviturile de departajare în fața celor de la Astra, scor 1-1 (5-3 d.l.d.).

Bucuria celor de la Voluntari a fost fără margini. Vasile Maftei este extrem de încântat de ce a realizat la această echipă și susține că este cel mai important trofeu din cariera sa.

”I-am lăsat pe colegii mai tineri să bată. E un trofeu foarte important pentru mine, este al 4-lea. Nici nu mă gândeam la așa ceva. E unul dintre cele mai frumoase trofee pe care le-am câștigat, pentru că l-am luat cu o echipă cu care nu mă așteptam. Dacă la Rapid ne așteptam să luăm trofee, aici nu ne așteptam. E istorie ceea ce am realizat noi astăzi.

Am jucat în semifinale cu o echipă bună. Acum cei de la Astra au dominat jocul în prima repriză, dar cred că repriza a doua ne-a aparținut. Cred că este un trofeu câștigat pe merit. Au avut calitate cei de la Astra, dar noi nu mai aveam ce pierde și am avut încredere în noi, asta ne-a transmis și Claudiu și cred că astăzi am câștigat pentru că am avut încredere în noi. Per total sunt mulțumit de ce am realizat și mă bucur că las ceva în urmă”, a declarat Vasile Maftei la Digi Sport Special.

Ajuns la 36 de ani, Maftei nu se gândește la retragere și așteaptă o ofertă de prelungire a contractului din parftea celor de la Voluntari.

”Nu știu dacă vom juca în Europa, pentru noi era important să câștigăm trofeul. Mie mi se termină contractul, eu aș vrea să mai joc, sunt bine din punct de vedere fizic, acum să vedem dacă cei din conducere îmi vor face o ofertă de prelungire a contractului”, a încheiat Maftei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT