• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

FC Botoşani şi campioana Viitorul vor juca cel mai tare meci al optimilor de finală din Cupa României, fază a competiţiei în care liderul FCSB o va întâlni pe ACS Poli Timişoara, echipă pe care a învins-o recent cu 7-0.

În plină criză, Dinamo va parte de un adversar accesibil, U Cluj, formaţie din liga a treia, în timp de Craiova va juca împotriva celor de la CS Afumaţi.

Meciurile Chindia - Astra, CS Mioveni - Gaz Metan, Unirea Slobozia - CSM Poli Iaşi şi Hermannstadt - Juventus completează tabloul acestei faze a competiţiei, care va avea loc între 28 şi 30 noiembrie.

Jocurile se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care partidele vor fi televizate şi vor fi programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, meciul va fi mutat pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor juca prelungiri şi, după caz, se va apela la executarea loviturilor de departajare.

Programul optimilor de finală

U Cluj - Dinamo

Chindia - Astra

FC Botoşani - Viitorul

CS Afumaţi - Craiova

CS Mioveni - Gaz Metan

Unirea Slobozia - CSM Poli Iaşi 

ACS Poli Timişoara - FCSB

Hermannstadt - Juventus