• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo - Steaua 0-0. Peste 13.000 de fani au fost prezenţi în "Ştefan cel Mare" la derby-ul din semifinalele Cupei României. Suporterii campioanei nu au făcut însă deplasarea organizat nici de această dată, continuând să protesteze pentru situaţia în care s-a ajuns cu marca.

Rivalii dinamovişti regretă lipsa ultraşilor din Ghencea şi au avut pregătit şi un banner prin care îi cheamă pe aceştia la stadion: "Vrem din nou rivalii pe stadioane, nu mai vrem peluze goale", a fost mesajul "câinilor roşii".

De un an Steaua este părăsită de fani. Prinşi la mijloc în conflictul Becali - Armată, susţinătorii campioanei au refuzat să mai meargă la meciuri, considerând că nu pot încuraja o formaţie fără nume şi emblemă. Într-un cuvânt, fără identitate.

De menţionat că suporterii de la Peluza Nord au discutat şi în vară, odată cu venirea lui Rădoi la echipă, despre posibilitatea de a reveni la stadion, însă au luat în cele din urmă decizia să stea deoparte în continuare.

Dinamo - Steaua, din prima etapă a play-off-ului, se va juca duminică, 6 martie, de la ora 20:30, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.