• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Deşi echipa a jucat într-o partidă considerată a fi în deplasare, fanii lui Dinamo au făcut din nou legea în tribună. Coregrafia afişată de ultraşii din Ştefan cel Mare a fost iar la înălţime.

Probabila pierdere a titlului, vremea nefavorabilă şi lipsa identităţii i-au făcut pe stelişti să rămână acasă, doar aproximativ 20.000 de fani luând loc în această seară pe cel mai mare stadion al ţării.

Dintre aceştia, aproape 8000 au fost dinamovişti, masaţi la peluza din stânga tribunei oficiale. După coregrafia din ultimul meci de campionat, marcată de o greşeală de gramatică, PCH a făcut spectacol total în tribune.

"Din mii de piepturi azi veţi auzi, Dinamo joacă din adâncul inimii", a fost mesajul central al coregrafiei, fiecare dintre fani având un carton alb. Ulterior, pe fundal a apărut un steag imens, imortalizând cu câine fioros.

Şi din punct de vedere al "decibelilor" fanii oaspeţilor au dominat, înainte de meci crainicul stadionului fiind nevoit să ţipe din toate puterile la citirea echipelor pentru a-i acoperi pe dinamovişti.