• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO U Cluj - Dinamo 1-1 (1-3 d.l.d.). Steliano Filip a făcut un meci foarte bun pe Cluj Arena. A marcat din penalty și a evitat un gol ca și făcut în minutul 88. Fostul căpitan a lăsat să se înțeleagă că și-au luat de sus adversarii.

”Ținând cont că pentu noi Cupa e un obiectiv, e foarte important succesul. Ne-am chinuit puțin. Dacă nu tratezi fotbalul serios, se poate să apară probleme și cu o echpă de liga a 3-a. Totuși, la Cluj sunt jucători cu 100 de prezențe în liga 1. Ne-au pus probleme”, a spus Steliano Filip, la flash-interviu.

Vasile Miriuță (49 de ani) a trecut cu bine peste primul ”cutremur” care s-a abătut asupra băncii tehnice a roș-albilor, dar viitorul său la Dinamo depinde exclusiv de rezultatele ”câinilor” din acest final de an. Trebuie să câștige toate meciurile, pentru a rămâne la echipă.

”Victoriile aduc victorii și ne dorim până la finalul acestui an să câștigăm toate meciurile. Avem nevoie pentru echipă. Nu ne dorim să fim pe locul pe care suntem, nici noi, nimeni.

Jucăm și pentru Mister, și pentru noi. Trebuie să arătăm că avem caracter. Trebuie să dăm totul. Nu imi doresc să ajung în primele 6. Îmi doresc mai sus. Avem nevoie de puncte”, a adăugat Filip.