• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CFR Cluj a câştigat, marţi, Cupa României, după ce a învins pe Dinamo Bucureşti cu 5-4 în urma loviturilor de departajare, într-o partidă disputată pe Arena Naţională. În timpul regulamentar, scorul a fost 2-2. Dinamo a ratat de la 11 metri prin Dorin Rotariu.

Steliano Filip a analizat la cald partida şi s-a dovedit a fi extrem de matur. Fundaşul a explicat că Dinamo e o echipă tânără, în formare, astfel că nu trebuie să se considere o tragedie ratarea Cupei. În măsura în care jucătorii vor da dovadă de profesionalism şi în viitor, cu siguranţă că pauza de patru ani fără vreun trofeu va înceta.

"Îmi găsesc cu greu cuvintele pentru că e o seară tristă. Ne-am dorit cu toţii să câştigăm Cupa pentru fani şi pentru Patrick. La începutul reprizei secunde am avut o ocazie prin "Bizon"...se făcea 3-0 şi meciul era gata. Dar asta e, trebuie să ne adunăm, suntem tineri. Dacă ne vom vedea de treabă, cu siguranţă vom mai avea ocazii să luăm trofee", a spus Filip la microfonul Digi Sport.

Pentru Filip sezonul nu este încă încheiat. El face parte din lotul de 28 de jucători pentru stagiul de pregătire din Italia şi va merge direct în cantonamentul tricolorilor, care s-au reunit în această seară.

"Mă duc direct la Mogoşoaia. Trebuie să mă prezint la lot. Important e să fiu sănătos şi să prind lotul pentru Euro", a mai punctat fotbalistul lui Dinamo.

Întrebat despre posibilitatea ca Rednic să o părăsească pe Dinamo, fundaşul stânga i-a transmis un mesaj clar lui Negoiţă: antrenorul trebuie păstrat.

"Eu cred că domnul Rednic a făcut o treabă bună. La începutul sezonului nimeni nu ne dădea şanse. Cu el, am progresat foarte mult. Ar fi păcat să nu rămână", a mai punctat apărătorul.