• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Finala Cupei României, dintre Dinamo şi CFR Cluj, se va disputa cu acoperişul Arenei Naţionale retractat. Acesta a fost o decizie de ultimă oră a organizatorilor, care au primit garanţii că nu există condiţii de ploaie la ora meciului (21:30).

Această hotărâre vine după ce ultimele partide disputat pe cea mai mare arenă a României s-au jucat cu acoperişul închis, iar această decizie îi va ajuta pe ardeleni, atunci când vine vorba de acustică.

La partida de marţi sunt aşteptaţi 35.000 de dinamovişti şi peste 500 de fani ai feroviarilor, iar încurajările bucureştenilor nu se vor mai face auzite la acelaşi nivel cu cel la care ar fi fost în situaţia în care acoperişul ar fi fost închis.

Fanii ”câinilor” promit un spectacol de zile mari concretizat printr-o coregrafie gigant în care va fi implicată, pe lângă peluză, și tribuna a doua. Tocmai de aceea, reprezentanții fanilor le cer celor care au bilete în respectivele zone să vină îmbrăcați în negru și să ajungă la ”Arena Națională” cu o oră înainte de startul partidei.

Marți, de la ora 21:30, Dinamo și CFR Cluj se întâlnesc pe Arena Națională, în finala Cupei României, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!