• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo şi CFR Cluj vor fi adversare în finala Cupei României, care aproape sigur se va disputa pe Arena Naţională, pe data de 10 mai.

Au existat discuţii ca ultimul act al competiţiei să aibă loc pe Cluj Arena, însă în cele din urmă s-a renunţat la idee, iar cele două cluburi au ajuns la un acord ca partida care va desemna câştigătoarea Cupei să se joace în Capitală.

Pentru acest lucru, mai este nevoie doar de oficializarea deciziei, în cadrul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Ar fi pentru al cincilea an la rând când finala Cupei României s-ar disputa pe Arena Naţională, iar Dinamo are şansa să devină prima echipă care cucereşte trofeul de două ori pe cel mai mare stadion al ţării.

Alb-roşiii au câştigat prima finală disputată pe Arena Naţională, în 2012, când s-au impus cu 1-0 în faţa celor de la Rapid.

Ultima finală de Cupă care nu s-a jucat în Bucureşti a fost cea din sezonul 2010/11, disputată la Braşov, între Steaua şi Dinamo. Roş-albaştrii au învins atunci cu 2-1.

Finala Cupei României, ediția 2015/2016, dintre Dinamo și CFR Cluj, se va disputa pe 10 mai, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.