• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nu mai puțin de nouă fotbaliști cu trecut rapidist vor fi pe teren în finala Cupei României dintre FC Voluntari și Astra Giurgiu care se va disputa pe data de 27 mai, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti.

În "colonia" rapidistă de la Voluntari sunt patru jucători: goalkeeperii Mircea Bornescu și Dragoș Balauru, Vasile Maftei și Costin Lazăr, care au trecut prin Giulești. De altfel, ultimii doi au fost și căpitani la echipa de lângă Podul Grant.

În tabăra opusă, la Astra Giurgiu, cu Marius Șumudică pe bancă, cunoscut pentru devotamentul său privind echipa vișinie, activează cinci fotbaliti care au trecut prin curtea Rapidului. Cristian Oros, Cristian Săpunaru, Daniel Niculae, Alexandru Ioniță și Filipe Teixeira au fost de asemenea aclamați în trecut de fanii ”alb-vișinii”.

Vasile Maftei, prezent în platoul emisiunii Digi Sport Matinal, a spus că tachinările între cele două ”colonii” de rapidiști au început deja: ”Antrenorul de acolo de la Astra, secunzii toiți sunt rapidiști. Va fi un meci interesant, dacă tot am ajuns până aici ei au prima șansă, ei au demonstrat că sunt o echipă puternică. Mesajele, da, au început cu Nico. Sper să nu mă întâlnească pe teren”, s-a amuzat fostul căpitan al Rapidului.

Ilfovenii s-au calificat în finala Cupei României, după ce s-au impus în tur cu 1-0. Joi seară, ÎN DIRECT la Digi Sport, CS U Craiova n-a reuşit să marcheze la Chiajna şi a fost eliminată din semifinalele Cupei României.