• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Faza șaisprezecimilor Cupei României propune un duel inedit între Dinamo și Dinamo II, lucru care i-a scos din sărite pe oamenii din Ștefan cel Mare, iar Ioan Andone glumește și acum pe seama întâlnirii, în care Harlem Gnohere ar putea trece în tabăra adversă.

Gnohere a revenit în echipa mare a lui Dinamo, dar încă mai este pe lista echipei secunde, după ce a fost trimis într-un scurt ”exil” de Ioan Andone, după câteva meciuri slabe și refuzul său de a-și prelungi înțelegerea. Tehnicianul lui Dinamo spune că de abia așteaptă să-i poată folosi în atac pe Gnohere și pe Nemec, dar a glumit pe seama francezului, spunând că ar putea fi trimis din nou la echipa a doua, pentru următoare confruntare din Cupa României.

”Eu sper ca Gnohere să prelungească, pentru că Dinamo l-a pus în formă. Când o să fie la același nivel și Gnohere și Nemec, într-un 4-4-2, va fi ideal. ”Bizonul” are forță, individual, și cred că cei doi ar putea face un cuplu bun în atac, să apuc să joc un amical, sunt tare curios. Nu-i am nici la meciul amical cu Balotești. Poate să folosesc acest cuplu la meciul din Cupă, cu Dinamo II, poate îi pun chiar adversari, că ”Bizonul” e pe listă și la echipa a doua”, a glumit Andone, care încă nu-și poate imagina cum cele două au ”picat” în tragerea la sorți: ”cum, nu poți să prevezi așa ceva, să ajungă să se întâlnească echipe din același club? Dacă ne luăm bătaie, ne axăm pe Dinamo II, că am voie să le dau 10-11 jucători, 15 sunt stabili”.