• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pandurii s-a calificat la pas în optimile de finală ale Cupei României după ce s-a impus cu 3-0 în fața celor de la ASU Poli Timișoara, din Liga 2, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Petre Grigoraș, antrenorul gorjenilor, recunoaște că echipa sa nu evoluează deloc așa cum ar trebui și dă vina pe conducere pentru întreaga situație.

”Să nu mai discutăm despre problemele financiare de la Târgu Jiu. Dacă s-ar fi rezolvat ceva eram cu zâmbetul pe buze și era primul lucru pe care-l spuneam la interviu”, a spus Grigoraș la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport, după terminarea partidei de pe Bega. 

Ca și înaintea meciului cu Dinamo, disputat sâmbătă, 22 octombrie, în etapa a 13-a și câștigat de ”câini” cu 4-0, și acum s-a zvonit că jucătorii celor de la Pandurii vor să protesteze înaintea startului de meci.

”Am avut niște promisiuni... Până la urmă jucătorii au spus că se prezintă la meci și sub nicio formă nu voiam să facem protest. S-au făcut multe promisiuni la începutul campionatului. Au și venit mulți jucători în ideea că lucrurile vor merge la fel de bine ca anul trecut. Vorbim de jucători experimentați, valoroși, care au venit să profeseze. 

Starea de spirit nu este una foarte bună iar asta se răsfrânge pe jocul nostru. E imposibil să nu se răsfrângă în rezultate, ați văzut că echipa a scăzut în exprimare”, a mai spus antrenorul.

Grigoraș, alintat de fanii tuturor echipelor pe care le-a antrenat, ”cel mai tare din oraș” a mai spus că nici el nu mai știe ce să mai facă pentru a-și motiva jucătorii.

”Urmează două deplasări infernale, cu CS U Craiova, într-o formă de zile mari și cu Astra, două deplasări extrem de importante și dificile. Starea de spirit se poate schimba doar dacă se rezolvă ceva. Dacă nu, nu sunt un tip pesimist, dar șansele de a scoate ceva din aceste meciuri sunt minime”, a concluzionat Grigoraș la Digi Sport.