• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Viitorul - Astra 1-3. Minutul 25 al ultimului meci din sferturile de finală ale Cupei României a adus un moment plin de tensiune, cu Gheorghe Hagi în prim-plan. "Regele" a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Geraldo, fundașul echipei adverse, pe care l-a lovit cu mingea, într-un moment în care jocul era oprit.

Apărătorul portughez al Astrei l-a faultat în tușă pe Cicâldău și arbitrul Marcel Bîrsan i-a arătat cartonașul galben. Ajuns lângă Hagi, în dreptul băncii echipei gazdă, Geraldo Alves (36 de ani) a primit reproșuri și din partea "Regelui", care pentru a-l face atent i-a șutat în genunchi cu o minge de pe marginea terenului, apoi a continuat să i se adreseze și să gesticuleze în direcția sa. Geraldo s-a îndepărtat zâmbind, adresându-i apoi câteva cuvinte, la rândul său, aparent destul de calm.

Managerul tehnic de la Viitorul risca să fie chiar eliminat de pe bancă, pentru acest gest, dar centralul nu a luat vreo măsură disciplinară, rezumându-se la un simplu avertisment verbal, într-o discuție destul de lungă purtată la marginea terenului.

În acel moment, scorul era 0-0 între Viitorul și Astra. La pauză, tabela indica 0-2, după golurile reușite de Takayuki Seto (40) și Constantin Budescu (43 - din penalty). În cele din urmă, Viitorul - Astra s-a încheiat cu scorul de 1-3 și giurgiuvenii s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Hagi Geraldo