• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

Viitorul - Astra 1-3. Minutul 25 al ultimului meci din sferturile de finală ale Cupei României a adus un moment plin de tensiune, cu Gheorghe Hagi în prim-plan. "Regele" a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Geraldo, fundașul echipei adverse, pe care l-a lovit cu mingea, într-un moment în care jocul era oprit.

Apărătorul portughez al Astrei l-a faultat în tușă pe Cicâldău și arbitrul Marcel Bîrsan i-a arătat cartonașul galben. Ajuns lângă Hagi, în dreptul băncii echipei gazdă, Geraldo Alves (36 de ani) a primit reproșuri și din partea "Regelui", care pentru a-l face atent i-a șutat în genunchi cu o minge de pe marginea terenului, apoi a continuat să i se adreseze și să gesticuleze în direcția sa. Geraldo s-a îndepărtat zâmbind, adresându-i apoi câteva cuvinte, la rândul său, aparent destul de calm.

Managerul tehnic de la Viitorul risca să fie chiar eliminat de pe bancă, pentru acest gest, dar centralul nu a luat vreo măsură disciplinară, rezumându-se la un simplu avertisment verbal, într-o discuție destul de lungă purtată la marginea terenului.

În acel moment, scorul era 0-0 între Viitorul și Astra. La pauză, tabela indica 0-2, după golurile reușite de Takayuki Seto (40) și Constantin Budescu (43 - din penalty). În cele din urmă, Viitorul - Astra s-a încheiat cu scorul de 1-3 și giurgiuvenii s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Hagi Geraldo