• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viitorul - Astra 1-3. După eliminarea din Cupa României, managerul tehnic al dobrogenilor, Gheorghe Hagi, s-a prezentat la flash interview extrem de supărat. Acesta a spus că echipa sa mai are de învățat și trebuie să progreseze la anumite capitole.

Am întâlnit o echipă bună, experimentată... A profitat de greșeli... Am făcut o primă repriză slabă. A doua repriză a fost mai bine, dar asta e... Ne vedem de drum.

Am ieșit din Cupă, mai trebuie să creștem. Învățăm din toate, și din bune, și din rele”, a declarat Hagi, după meci.

Acesta s-a arătat deranjat și de reacția celor care se așteptau ca Viitorul să se califice fără probleme.

Noi ne-am depășit condiția. Dacă voi nu vreți să o vedeți, asta e. Poate și noi avem limitele noastre. Nu suntem dintr-o dată cei mai buni, cei mai tari. În anumite lucruri suntem limitați. Noi creștem jucători.

Noi facem un an foarte bun, dar atâta putem și nu putem neglija adversarul.

Cred că niciunul din România nu se gândea că Viitorul va fi la nivelul acesta. Cu zece jucători schimbați, fără a avea bugetul cel mai mare din România... Probabil trebuie să mai creștem la anumite aspecte.

Nu avem un lot extraordinar de mare și de bogat. Avem un lot bun, cu jucători tineri. Din când în când le mai dăm și lor ocazia să joace”, a mai spus Hagi, la microfonul Digi Sport.

Pentru Viitorul urmează un nou meci cu Astra, luni, în campionat, de această dată, la Giurgiu. Gică Hagi speră să facă schimbările potrivite pentru a câștiga pentru prima dată în fața campionilor, în 2017:

Noi jucăm, vrem să o facem, dar, deocamdată, ei o fac mai bine ca noi. Îi felicităm! Sunt mai buni ca noi în momentul de față. Avem meciul luni la ei și vom vedea ce se întâmplă luni. Trebuie să schimbăm ceva, știu că va fi un meci greu”, a precizat Hagi.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT