• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sergiu Hanca a infirmat informaţiile potrivit cărora colegul său de cameră, Steliano Filip, s-a îmbătat în noaptea de miercuri spre joi, înaintea meciului de Cupa României cu Aerostar Bacău, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru calmarea spiritelor.

Hanca spune că nu a fost afectat de scandal, spre deosbire de Filip, personajul central în această poveste.

"Nu am fost afectat, pentru că nu am fost implicat. În schimb, Stelu, care e colegul meu de cameră, a fost foarte afectat. Măcar de era adevărat ce s-a scris. Nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri. Ne-am uitat la meci, la Leipzig cu Bayern Munchen, apoi ne-am băgat la somn. Nu a venit nicio poliţie la uşa noastră, nu ştiu de unde au apărut zvonurile", a declarat Hanca, la finalul partidei cu moldovenii, pe care Dinamo a câştigat-o greu, scor 1-0, datorită unui gol marcat pe final de Adam Nemec.

"Ne aşteptam la un meci greu, pentru că ştiam că au ambiţie foarte mare. E o problemă cu motivarea când joci cu echipe mai mici. Am avut ocazii, dar ne-am făcut meciul greu. Însă e important că am câştigat şi ne-am califcat", a precizat internaţionalul de 25 de ani, înlocuit la pauza partidei de la Piatra Neamţ.

Dinamo e în afara play-off-ului în Liga 1 şi va juca în următoarea etapă pe teren propriu contra campioanei Viitorul, luni, de la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"E un meci foarte greu. Nu e decisiv, dar e important şi vrem să-l tratăm serios şi cu determinare, pentru a începe să strângem puncte. Toţi ceilalţi fac puncte, iar noi ne chinuim puţin", a spus Sergiu Hanca.