• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO ACS Poli Timișoara - FCSB 0-3. Ultimul meci al optimilor de finală din Cupa României a adus încă de la început unul dintre cele mai controversate momente ale acestei faze a competiției. Arbitrul Ovidiu Hațegan le-a refuzat bucureștenilor o lovitură de la 11 metri.

În minutul 11, Cătălin Golofca a pătruns în careul timișorenilor pe partea dreaptă. Aflat între doi jucători adverși, atacantul venit la FCSB de la Botoșani a căzut, după un contact cu Soljic. Mingea a ieșit din teren, iar Hațegan a dictat aut de poartă pentru gazde, însă reluările TV arată că Golofca a fost faultat de fundașul violeților. Mișcarea care l-ar fi putut păcăli pe arbitru ar putea fi accentuarea căderii din partea jucătorului de la FCSB.

În minutul 25, Golofca a primit un cartonaș galben pentru o simulare la 40 de metri de poarta adversă, când a căzut artistic de lângă Cânu, fără a fi atins.

FCSB a primit, până la urmă, o lovitură de la 11 metri, în minutul 32. Gnohere a fost faultat în careu de Bocșan și Hațegan a arătat punctul cu var, în ciuda protestelor celor de la Timișoara. Tot Gnohere a executat, pentru deschiderea scorului (35).

VIDEO Momentul în care FCSB ar fi trebuit să primească penalty în minutul 11

VIDEO Penalty-ul acordat pentru FCSB

VIDEO Golul lui Gnohere

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT