• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ovidiu Hațegan este făcut praf de Adrian Porumboiu, după arbitrajul de la meciul dintre CSU Craiova și Dinamo (6-5 d.l.d.). Centralul a fost acuzat de olteni că i-ar fi favorizat pe ”câini” în meciul din Cupa României. 

Fostul arbitru consideră că Hațegan a fost rău intenționat și-l acuză pe acesta de legături cu cei de la Dinamo și CFR Cluj. Porumboiu este de părere că arbtitrul din Arad nu ar mai trebui delegat la meciurile celor două formații.

”Gândurile vechi îl macină şi pe el. Cred că ar fi mai bine pentru viitorul lui, când e delegat la CFR şi Dinamo, să se dea lovit. Au avut nişte legături tenebroase în trecutul lui şi nu se uită astea. E bine pentru el şi pentru comisie (n.r. CCA) să nu mai arbitreze aceste echipe.

Antecedentele cu cele două echipe le puteţi verifica în timp. E păcat, la nivelul la care a ajuns. Nu are voie să greşească la astfel de meciuri. Să nu fie ca-n dragoste: prima dragoste nu se uită, dar rămâi tot timpul cu ultima”, a declarat Porumboiu pentru Prosport.

Oltenii au reclamat mai multe faze: un penalty pe care ar fi trebuit să-l primească în minutul 73, după un fault al lui Popescu la Bancu, un altul după un henț al lui Dielna (minutul 99), eliminarea lui Băluță și consideră că Filip ar fi trebuit eliminat în minutul 115, dar Hațegan nu i-a acordat al doilea cartonaș galben.

În apărarea celor de la Craiova a sărit și directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, care a considerat tendențios arbitrajul.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT