• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

UPDATE: 23:44: Nicuşor Bancu a driblat tot ce i-a ieşit în cale, într-o cursă superbă, dar şutul său a fost blocat cu mâna în careu de Dielna. Nici de această dată Ovidiu Haţegan nu a dictat penalty. 


Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d). Minutul 73 al partidei de la Severin a adus cea mai controversată fază a duelului din sferturile de finală ale Cupei României, unul care l-a avut în prim-plan pe centralul Ovidiu Haţegan.

Nicuşor Bancu a fost lansat pe culoar, în careul dinamovist şi a fost faultat clar de Mihai Popescu, dar decizia centralului a fost una incredibilă: i-a acordat cartonaşul galben olteanului, în loc să indice punctul cu var.

Degeaba au protestat jucătorii Craioveni, Haţegan fiind de neînduplecat. O altă decizie de asemenea importantă luată de Haţegan a venit în minutul 63, atunci când Băluţă a fost eliminat.

 

Acesta a primit două cartonaşe galbene într-un interval de trei minute, ambele pe merit însă, fiind trimis la cabine.