• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Meciul dintre CSM Slobozia și CSM Poli Iași a oferit fotografia zilei, făcută cu câteva minute înainte de fluierul de start, unde lângă groapa cu nisip inundată și gazonul impracticabil stătea scris ”vă rugăm nu călcați pe gazon”.

Imaginea zilei vine din Slobozia, acolo unde se dispută la această oră partida dintre echipa locală și CSM Poli Iași. Înainte de meci, pagina de facebook a ieșenilor a postat o fotografie făcută în spatele uneia dintre porți. În imaginea postată apare groapa cu nisip de unde de obicei atleții sar în lungime. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, groapa cu nisip a fost acoperită în întregime. ”Vă rugăm nu călcați pe gazon”, stă scris pe o pancartă, aflată lângă, care nu face decât să ne stârnească amuzamentul.

Alt moment haios, petrecut de această dată în timpul partidei, a fost în minutul 45 când Gabriel Bosoi aflat la margine pentru o repunere s-a spălat în balta formată în vecinătate. CSM Slobozia - CSM Poli Iași este în momentul de față 0-1, prin reușita din penalty a lui Mendes (minutul 10).

Sursa foto: facebook CSM Poli Iași

Momentul cu Bosoi: