• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Steaua – Dinamo 2-2. Egalul cu goluri de miercuri seara le-a fost suficient elevilor lui Mircea Rednic pentru a se califica în finala Cupei României, eliminând marea rivală din Capitală. După meci, a fost nebunie în vestiarul “câinilor”.

Jucătorii au cântat mai întâi alături de fanii care s-au aflat în peluza de pe Arena Națională, imediat după flurierul final al lui Cristi Balaj, au scandat împreună cu ei și au sărbătorit eliminarea Stelei. Apoi au continuat în vestiar celebrarea calificării în ultimul act al Cupei.

Aici au cântat “Dinamo joacă din adâncul inimii” sărind cu toții, vizibil fericiți după rezultatul obținut în manșa a doua a semifinalelor. Portarul Cerniauskas s-a aruncat îmbrăcat în echipamentul de joc în bazinul de recuperare, de unde l-a scos Gnohere.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dedicat calificarea fanilor, într-un mesaj postat pe social media: “O finală pe care o merităm toți, dar mai ales voi, câinilor din tribună. E finala voastră! Respect!”

Dinamo s-a calificat după patru ani într-o nouă finală de Cupă, ultima prezență fiind consemnată în 2012, când și câltiga trofeul, 1-0, cu Rapid, pe Arena Națională. Formația din Ștefan cel Mare are în palmares 13 trofee și alte 9 finale pierdute.

Elevii lui Mircea Rednic își vor afla adversara pentru partida de pe 14 mai după returul celei de-a doua semifinale, CFR Cluj – ASA Tg. Mureș, care se va disputa astăzi, de la ora 20:30, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. În tur, scorul a fost egal, 0-0.