• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Foresta Suceava-Steaua 1-2. Arbitrajul brigăzii conduse de Robert Dumitru a avut parte de o presiune mare din partea steliştilor la meciul disputat în "şaisprezecimile" Cupei României, la Suceava. Atât cei de pe teren, cât şi cei de pe banca tehnică a roş-albaştrilor au comentat în mai multe rânduri deciziile luate sau validate de arbitrul central.

Între fazele incriminate s-a aflat cea din minutul 36, când s-a invocat un henţ în careu, plus un atac asupra lui Tudorie, la care Reghecampf i-a strigat "centralului": "Robert! Robert! Te faci de râs!".

 

La finalul primelor 45 de minute, mai mulţi jucători de la Steaua l-au înconjurat pe Robert Dumitru şi i-au reproşat, în principal, că permite jocul dur al moldovenilor.

Pe drumul spre vestiare, după ce jucătorii au intrat pe tunel, lângă arbitru a ajuns Reghecampf, iar cei doi au străbătut împreună cei aproximativ 40 de metri până la ieşirea care ducea spre vestiare.

Din gesturi era clar că antrenorul stelist nu fusese deloc mulţumit de maniera de arbitraj, dar dialogul nu a părut unul realmente tensionat. Mai degrabă s-a vrut o presiune în plus pusă asupra lui Robert Dumitru.

"Nu am reproșat nimic, doar am întrebat despre faza acelui gol (n.r. cel nevalidat al lui Ovidiu Popescu), unde cred că asistentul a ridicat foarte repede steagul. Am întrebat și de atacul nostru unde noi am crezut că am avut 11 metri. Atât, nu au fost reproșuri", a declarat Reghecampf, la finalul partidei.