• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CS U Craiova s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei României, după ce a eliminat-o pe Dinamo în urma loviturilor de departajare, 6-5. Partida de la Severin a fost una tensionată, nervi care, din păcate, au răbufnit la final, în zona vestiarelor.

Înainte de a se îmbarca în autocarul echipei, între Steliano Filip și unul dintre fanii oltenilor s-a iscat un mic conflict, care, din fericire, nu a degenerat. 

Ce s-a întâmplat de fapt? Fotbalistul de la Dinamo a fost înjurat de către Barză, fost lider al galeriei oltenilor, acum om de afaceri, aflat la bordul mașinii personale. Fundașul roș-albilor a reacționat, astfel că Barză nu s-a lăsat mai prejos. În acel moment, din mașină l-a înjurat și l-a făcut ”țăran” pe Filip.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Fotbalistul, care se urcase în autocar, s-a dat jos și l-a făcut ”nesimțit” pe cel care-l înjurase. ”Ce, dacă te înjur, mah?”, a sunat o parte ce poate fi reprodusă din reacția fanului. În același timp, celălalt personaj l-a făcut ”prost” pe fotbalist.

Când a sesizat că lucrurile pot degenera, din autocar a coborât și șoferul, celebrul Tyson, care s-a îndreptat spre recalcitrant pentru a-l întreba de ce l-a făcut ”prost” pe Filip. A fost momentul în care au intervenit și forțele de ordine, care au reușit să calmeze spiritele.

Imagini filmate cu telefonul mobil