• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO ACS Poli Timișoara - FCSB 0-3. Ultima înfrângere suferită de Timișoara l-a mâhnit pe antrenorul bănățenilor, Ionuț Popa, mai ales după ce a pierdut 3 jucători de bază: fundașii centrali Cânu și Melinte, ieșiți accidentați, plus Artean, eliminat. Tehnicianul cheamă și conducerea la discuții lămuritoare cu privire la problemele echipei, în frunte cu cele financiare.

Ionuț Popa (64 de ani) acuză lipsa de concentrare a jucătorilor săi, despre care spune că le-au făcut cadou primele două goluri. "Sunt total dezamăgit de evoluția lor", spune antrenorul de la Timișoara, care a precizat că principalele lor nemulțumiri sunt legate de plata salariilor sau a primelor. "Le-am spus că dacă vor să joace, să joace. Dacă nu, să meargă la conducere și să rezilieze contractele", a adăugat Ionuț Popa, care acum așteaptă o discuție lămuritoare cu oamenii din conducerea clubului, despre situația financiară și strategia din această iarnă.

"E injust, după părerea mea.Ei au avut ocazii în minutele 90 și 93, când am fost în inferioritate. În rest, cadouri făcute de noi. Mă deranjează că am pierdut 3 jucători: doi accidentați destul de grav și pe Artean, eliminat. Când joci cu Steaua și îți ies ambii fundași centrali accidentați, e foarte greu. Sunt deranjat de cum au gândit jucătorii la fazele în care le-am făcut cadourile", a spus Ionuț Popa, la finalul meciului ACS Poli Timișoara - FCSB 0-3.

"Sunt total dezamăgit de evoluția jucătorilor. Ei mereu invocă anumite aspecte legate de salarii, prime... Le-am spus că dacă vor să joace, să joace. Dacă nu, să meargă la conducere și să rezilieze contractele. Trebuie să vină cei din conducere, să discutăm anumite lucruri despre lotul de jucători, echipa și problemele noastre. Vor trebui să vină, pentru că lucrurile se complică", a mai spus antrenorul de la ACS Poli Timișoara.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT