• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Tehnicianul Ionuţ Popa a declarat, marţi seară, că nu este prea bucuros de calificarea echipei Poli Timişoara în semifinalele Cupei României, el preferând să obţină puncte cu echipele cu care se luptă pentru evitarea retrogradării

"Nu am văzut niciun penalty. Eu nu mă uit la penalty-uri. Îmi spunea Rică cine înscrie, cine ratează. Am luat-o așa spre vestiar, după ultima ratare a lor.

Eu am nevoie ca la Iași, Chiajna și Târgu Jiu să scot puncte. Că am ajuns în semifinale, pentru mine nu e... CFR nu ne-a bătut anul ăsta. Sunt mai buni decât noi, dar noi am jucat cu inima, cu sufletul și uneori și cu capul", a spus Popa, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Popa nu a ezitat să o ironizeze pe Steaua, anunțând că își dorește o dublă cu echipa lui Laurențiu Reghecampf, care însă a fost eliminată din Cupa României de CS Mioveni, tot după exucatarea loviturilor de departajare.

"Această victorie e meritul lor, celor care au luptat eroic. Dacă zic de arbitraj, mă așteaptă pe la Liga să mă taxeze. Se joacă tur-retur semifinalele? Să picăm cu Steaua atunci", a adăugat tehnicianul.