• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dennis Man a fost omul meciului Sănătatea Cluj - FCSB, din 16-imile Cupei României. Puştiul lui Dică a fost urmărit în partida în care a făcut spectacol de reprezentanţi ai lui Şahtior Doneţk.

Singurul dintre titularii lui Dică titular în partida din Cupă, Man a avut o primă repriză de vis, reuşind o dublă şi două pase decisive. O asemenea evoluţie nici nu putea să vină într-un moment mai oportun, în condiţiile în care în tribune au fost, potrivit sport.ro, reprezentanţi ai lui Şahtior.

Ucrainenii au venit special pentru fotbalistul de atac al roş-albaştrilor , acesta posibil să fie unul dintre motivele pentru care staff-ul tehnic l-a titularizat. Totuşi, e puţin probabil ca "minerii" să facă o ofertă pe placul lui Becali, care vrea să facă din Man cel mai scump jucător din istoria Ligii 1.

Dacă îmi dă cineva 10 milioane de euro pe Man, eu nu-l dau în iarnă. Poate să plece pentru 50 de milioane de euro”, spunea Becali, în urmă cu ceva timp.

De notat că acum aproximativ două săptămâni presa din Bulgaria a susținut la unison că Ludogorets pregătește o primă ofertă pentru atacantul de 19 ani: cu 5 milioane de euro vor să îl convingă oficialii campioanei pe Becali să renunțe la unul dintre cei mai promițători jucători români.

Dacă în iunie, Man valora 250.000 de euro, conform transfermarkt.com, în acest moment cota sa a ajuns la 600.000 de euro. Acesta face parte din ”tripleta de aur” a lui Becali, alături de Tănase și Coman.