• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Sănătatea Cluj - FCSB. Dennis Man a făcut spectacol în meciul din șaisprezecimile Cupei României. Mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor a marcat de două ori pentru echipa lui Nicolae Dică, în prima repriză, și a oferit două pase de gol, pentru Daniel Benzar și William De Amorim.

”Jucătorul de 50 de milioane de euro” al lui Becali a marcat pentru prima dată în minutul 17, când a finalizat cu un șut la colțul lung o pasă superbă venită de la De Amorim, care i-a pasat jucătorului de 19 ani cu călcâiul.

Cel de-al doilea gol al lui Man a fost reușit din penalty, în minutul 23 al meciului. Lovitura de la 11 metri a fost acordată de centralul întâlnirii după ce un jucător al celor de la Sănătatea Cluj a făcut henț pe linia porţii, la lovitura de cap a lui Golofca.

În afara golurilor reușite, Man a mai contribuit la încă două. Acesta i-a pasat lui Daniel Benzar pentru golul 3 al celor de la FCSB și i-a întors serviciul lui William De Amorim, la reușita cu numărul 4 a roș-albaștrilor.

"A fost un meci bun, cred că mi-am făcut treaba bine. Sperăm să continuăm aşa şi să câştigăm meci de meci. Am ajutat echipa de multe ori, eu mereu dau totul şi sunt convins că vor veni şi rezultatele. Eu las capul în pământ mereu şi muncesc", a spus Man la final, pentru ca apoi să vorbească despre "grădiniţa FCSB": "Astăzi m-am simţit şi eu mai bătrân puţin, pentru că mă obişnuisem să fiu cel mai mic. Sunt puşti cu reale calităţi, au demonstrat şi azi. Sunt convins că în viitor vor deveni soluţii pentru echipa mare pe termen lung".

Întrebat despre cum l-a simţit pe Alibec în această săptămână, după ce a revenit la antrenamente, Man a punctat: "L-am simţit pe Alibec ca şi până acum. E colegul nostru, sunt convins că va reveni pe teren motivat şi va arăta ce poate.

Man a fost singurul titular de la FCSB, care a evoluat în acest joc. Tehnicianul de 37 de ani a decis să menajeze nu mai puțin de 17 jucători de la prima echipă, trimițând la Cluj un lot format din jucătorii care au jucat mai puțin și din jucători de la echipa a doua.

La pauză, din dorinţa de a-l proteja pentru partida contra Craiovei, de duminică, Dică a decis să îl schimbe pe Dennis Man. În locul lui a intrat tânărul Pacionel.

Înaintea acestui joc, Man avea 4 goluri și 5 pase de gol pentru FCSB, în 20 de meciuri disputate în acest sezon.

600.000 de euro este cota de piață a lui Man.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT