• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CS Universitatea Craiova s-a calificat fără emoţii în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marţi seara, după ce a învins o altă formaţie de primă ligă, ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 2-0 (1-0), la Braşov, într-o partidă din şaisprezecimile de finală ale competiţiei.

Echipa din Bănie s-a impus prin golurile marcate de Alexandru Mitriţă (27) şi Alexandru Băluţă (88).

La final, tehnicianul Devis Mangia a analizat la cald partida şi a vorbit despre cât de greu a ţinut să îşi ţină jucătorii montaţi pe confruntarea de azi, în condiţiile în care duminică, în direct la Digi Sport 1, o va întâlni pe FCSB.

"Am făcut câteva erori într-un meci care nu a fost prea atractiv din punct de vedere estetic. Dar important e că ne-am calificat. Lucrul important era să rămânem concentraţi pe partida din această seară, pentru că duminică urmează un meci important", a spus la final antrenorul Craiovei.

După o perioadă în care nu a mai apărut pe foaia de joc, Mitriţă a fost azi titular şi chiar a reuşit să deschidă scorul.

"Mitriţă avea nevoie să înceapă să joace, pentru că a avut o problemă musculară. El poate să facă mult mai mult decât a făcut astăzi", a mai punctat tehnicianul italian.

Referitor la derby-ul contra FCSB, Mangia a explicat că nu vizează neapărat rezultatul, ci spectacolul.

"Aşteptăm FCSB, sper să fie o partidă frumoasă, avem nevoie de spectacol pentru fotbalul românesc. Nu trebuie să fie presiune, trebuie să ne gândim cum să evoluăm spectaculos", a mai spus Mangia, pentru ca apoi să vorbească despre faptul că partida contra vicecampioanei nu va avea loc la Craiova, ci la Severin: "Pentru suporterii noştri, speram să jucăm acasă, pe stadionul nou. Aşteptăm de mult să evoluăm în faţa propriilor fani şi sper să o facem cât mai curând".

În ediţia trecută a competiţiei, tot în şaisprezecimi, CS U Craiova o învingea pe Sepsi cu 1-0, la Braşov, după prelungiri.