• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

CFR Cluj a cucerit marți seara Cupa României, la lovituri de departajare, după ce scorul a fost egal, 2-2, la finalul a 120 de minute. Traian Marc a fost decisiv și a apărat o lovitură de la 11 metri, ultima a dinamoviștilor, executată de Dorin Rotariu. Portarul CFR-ului a dezvăluit secretul din spatele paradei sale.

Imediat după meci, Marc a vorbit la Digi Sport Special: “După cum a început partida, Dinamo a avut 2-0 la pauză, puțină lume se mai aștepta să mai întoarcem meciul. Am dovedit că suntem o echipă formidabilă, suntem profesioniști, avem puterea să stăm concentrați până în ultimul moment.

Mi-am adus aminte de momentele de la Săftica, stăteam cu el, cu Roti, cu Vali Lazăr și îmi executau penalty-uri. L-am citit pe Roti. Îmi pare rău pentru el, dar sunt foarte bucuros pentru echipa mea.”

În vârstă de 33 de ani, Marc a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2015, venind de la Dinamo. Pentru el, finala de pe Arena Națională a fost doar al treilea meci în Cupă în acest sezon, din șase ale echipei sale.