• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua şi Dinamo se întâlnesc în această seară, pe Arena Naţională, în returul semifinalelor Cupei României (21:30, Digi Sport 1). Elevii lui Mircea Rednic sunt motivaţi la maximum înaintea partidei contra marii rivale.

Ante Puljic a declarat că derby-ul cu Steaua este ultima şansă a formaţiei sale de a câştiga un trofeu în acest sezon competiţional.

"Este ultimul derby, sperăm să obţinem un rezultat bun pentru noi care să ne asigure participarea în finală. Aceasta este ultima noastră şansă pentru a câştiga un trofeu, aşa că vrem să jucăm finala Cupei României. Sper să fim concentraţi 100 la sută. Poate că nu vom avea multe şanse de a înscrie, dar trebuie să le fructificăm. Fiecare mică ocazie e importantă într-un astfel de meci", a spus Puljic.

El a adăugat că Steaua nu traversează o formă foarte bună şi speră ca Dinamo să profite de acest lucru. "Am văzut ultimul lor meci din campionat cu Astra şi consider că au pierdut în mare parte lupta pentru titlu. Aşa că vor avea acum o presiune în plus pentru un rezultat bun în Cupa României. Dar eu consider că Steaua nu traversează acum cea mai bună formă, ceea ce e bine pentru noi. Sperăm să fie la fel şi acum", a adăugat el.

Miha Mevlja a afirmat că nu doreşte să se decidă calificarea în finală în urma loviturilor de departajare. "Este al doilea meci din semifinale, aşa că vom face totul pentru a ne califica în finala Cupei României. Loviturile de departajare sunt loterie, aşa că sper să nu ajungem acolo. Este ultima şansă pentru a mai câştiga ceva. Am jucat bine în derby-urile de până acum şi avem încredere", a afirmat Mevlja.

Steaua - Dinamo, din returul semifinalelor Cupei României, e miercuri, la 21:30, în direct la Digi Sport 1. Partida va fi LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro. În tur, rezultatul a fost 0-0.