• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CS U Craiova merge mai departe în optimile Cupei României după ce a exclus-o pe formația Sepsi Sfântu Gheorghe în partida de marți seară disputată la Brașov. Elevii lui Valentin Suciu au fost împinși de la spate de proprii suporteri, veniți special din Sfântu Gheorghe. Ei au afișat și un banner de susținere, în limba maghiară.

În ultimul meci al zilei din 16-imile Cupei României, CS U Craiova a trecut de Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost de altfel primul duel dintre două echipe din Liga 1. Oltenii s-au calificat în optimi după golurile înscrise de Mitriță și Băluță. Suporterii formației gazdă au afișat un banner cu un mesaj în limba maghiară pe care stătea scris: ”Poți juca prost, dar fără suflet niciodată”, asta apropo de ce spunea și antrenorul echipei Valentin Suciu, imediat după meci.

Mesajul, unul de îmbărbătare de altfel, nu poate fi înțeles chiar de toți jucătorii formației, fiindcă nu toată lumea din lotul lui Sepsi este vorbitoare de limba maghiară, cum ar fi Claudiu Herea, Patrick Petre, Dumbravă sau Grecu.

Cele două echipe s-au întâlnit și în ediţia trecută a competiţiei, tot în şaisprezecimi. CS U Craiova o învingea pe Sepsi cu 1-0, tot la Braşov, după prelungiri.