• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat, marţi seară, că echipa CFR Cluj a făcut un meci foarte slab cu Poli Timişoara şi nu merita calificarea în semifinalele Cupei României.

"Am făcut un meci slab, nu meritam să ne calificăm mai departe. Nu vreau să critic jucătorii, cu ei mergem mai departe, a fost un accident azi, vom avea o discuţie despre asta. Acum nu am nicio explicaţie, azi am făcut o partidă foarte proastă. Sunt foarte supăat pe Larie, pentru cum a executat penaltiul, voi avea o discuţie cu el. Dar am încredere în ei, noi am făcut atâtea puncte, merg cu ei până în pânzele albe", a declarat Miriuţă în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Echipa Poli Timişoara s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, scor 6-5, în urma loviturilor de departajare, formaţia CFR Cluj, deţinătoarea trofeului, în sferturile competiţiei. Timişorenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 49, când a fost eliminat Şeroni.

La finalul celor 90 de minute şi a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost 0-0.

La loviturile de la 11 metri pentru Poli Timişoara au transformat Drăghici, Fucek, Soljici, Bărbuţ, Scutaru, Neagu şi a ratat Străuţ.

Pentru CFR au marcat Nascimento, Tiago Lopes, Gomelt, Omrani, Bud şi au ratat Larie şi Deac.

Poli Timişoara a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 49, când a fost eliminat Alin Şeroni, după un fault asupra lui Laurenţiu Rus.