• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Aerostar Bacău - Dinamo 0-1. Vasile Miriuță a anunțat că va face ”săpături” pentru a afla dacă episodul cu Steliano Filip băut este real. Antrenorul ”câinilor roșii” a specificat și ce vor risca jucătorii, în cazul în care incidentul de la hotel e real.

”Am auzit și eu. Nu cred până la proba contrarie. Voi avea o discuție cu ei. Dacă s-a întâmplat așa, îi voi amenda, avem un regulament. Dar până atunci nu judec. Nu am apucat să vorbesc cu Filip. Mâine când voi ajunge la București vom avea o discuție.

O să sun și eu unul-doi prieteni în Piatra Neamț. Am prieteni și în Poliție. Îi sun și pe cei de la hotel. Nu știu despre ce jucători e vorba. Acum am timp. Eu dormeam la ora aia. Dacă a fost așa, vor plăti”, a spus Miriuță, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Din câte se pare Steliano Filip și câțiva dintre colegii săi ar fi băut până la 05:00 dimineața, în camera de hotel în care sunt cazați. Prosport anunță că clienții hotelului au fost deranjați de zgomotul făcut de dinamoviști și au chemat poliția. Abia după intervenția forțelor de ordine aceștia s-ar fi calmat.

”Poliţiştii au avut intervenţie la hotel. Doar au deschis uşa şi s-a afişat Steliano Filip, care abia se ţinea pe picioare, dar mai erau doi jucători. Agentul le-ar fi zis <<<Dacă nu vă liniştiţi, mă duc să-l trezesc pe antrenorul Miriuţă>>. După... s-au calmat.

Există fişă de intervenţie. Clientul a sunat la recepţie întâi şi după a sunat la poliţie când a văzut că nu se liniştesc. Filip era ameţit, abia se ţinea pe picioare. Poliţia doar i-a liniştit. Nu s-a făcut proces verbal, s-a completat doar fişa de intervenţie, nu ştiu mai mult", a povestit un client pentru sursa citată.