• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Mulţescu şi-a anunţat despărţirea de CS U Craiova, după ce oltenii au ratat calificarea în finala Cupei României. Tehnicianul a evitat să explice motivele plecării, dar a lăsat de înţeles că planurile sale erau diferite faţă de cele ale conducerii.

"Da, clar e final de drum. Acum pot să spun. E o discuţie mai amplă. Nu mai continui şi asta e cel mai important. A fost o colaborare foarte bună, bazată pe respect, dar două filosofii diferite. Eu am vrut mai mult, însă s-a vrut o construcţie mai lentă, dar sigură", a declarat Mulţescu, pentru Digi Sport.

Antrenorul de 65 de ani nu a fost deranjat de zvonurile din ultima perioadă, legate de numele celui care îi va lua locul, considerând că "era normal ca cei din conducere să discute şi să tatoneze mai multe piste".

După ce FC Voluntari a câştigat meciul tur din semifinale cu 1-0, CS U Craiova nu a reuşit să întoarcă rezultatul în manşa secundă, la Chiajna, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Ratarea prezenţei în ultimul act l-a condamnat definitiv pe Mulţescu.

"Concluzia e una singură. Am dominat două meciuri şi am reuşit să ne batem singuri. Acolo am luat un gol în ultimul minut şi aici nu am reuşit să materializăm ocaziile din prima repriză, nişte ocazii incredibile", a explicat Mulţescu.

Tehnicianul consideră că unul dintre motivele pentru care Craiova nu va juca finala Cupei şi s-a comportat modest în play-off îl reprezintă faptul că "în final, din varii motive, am ajuns să avem un lot subţire valoric şi numeric".