• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CS U Craiova - FC Voluntari 0-1. Oltenii au pierdut surprinzător primul meci din semifinalele Cupei României, cu ilfovenii, după ce Laurențiu Marinescu a transformat pe finalul meciului un penalty provocat de Nicușor Bancu.

După joc, antrenorul craiovenilor, Gigi Mulțescu, a surprins pe toată lumea la flash interview când a spus că jucătorilor săi le-a fost mai ușor să joace împotriva lui FCSB.

Ne-a fost mai ușor cu Steaua, pentru că ne-au oferit spații. Ne-am dus noi pe contraatac și puteam avea 4 sau 5-0 la pauză”, a spus Gigi Mulțescu, cel care consideră că rezultatul de joi seara, de la Severin, a fost unul nedrept.

A fost un rezultat pe care nu îl așteptam, mai ales după primele 10-15 minute în care am avut cea mai mare ocazie de gol. Nu anunța nimic. În repriza a doua au trecut de două ori mijlocul terenului. Dar noi nu am fost lucizi, am făcut multe greșeli, ne-au lipsit și mulți dintre jucătorii cu care am dus greul...

În prima repriză am încercat cu trei vârfuri pe viteză. În repriza a doua, am văzut că nu merge, iar singura soluție era să schimb manieră, Ei au făcut un pas înapoi. Am crezut că Fajic vine cu detenta lui bună, dar, din păcate, n-a fost nimic în plus. Au fost și centrările proaste, Dimitrov nu se regăsește.

Îți trebuie relații de joc, îndemânare bună, valoare cu o echipă care închide bine culoarele.

Eu am spus că subțirimea lotului se va vedea. Este greu să mergem pe două fronturi”, a declarat Mulțescu.

Antrenorul lui CS U Craiova nu-i găsește nicio scuză lui Nicușor Bancu pentru faultul făcut asupra lui Gabriel Deac, în careu, în minutul 88:

N-are nicio logică. Nu se poate. În loc să-i faci fault cu 30-40 de metri, îl faultezi în careu când ei aveau un atacant încadrat de doi apărători. Ce să-l mai întreb? Poate era și el obosit”, a zis Mulțescu despre penalty-ul provocat de Bancu.

Tehnicianul de 65 de ani nu și-a pierdut însă toate speranțele după înfrângerea din tur, în fața lui FC Voluntari:

Acum noi am fost favoriți și ei au câștigat. De ce să nu câștigăm noi acolo când sunt ei favoriți. Să câștigăm cu 1-0 și să mergem în prelungiri sau să câștigăm cu 2-1 și să mergem direct”, a mai zis Mulțescu.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT