• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d.). Echipa lui Cosmin Contra a ajuns la 305 minute fără gol marcat în toate competiţiile. Ultima oară, "câinii roşii" au înscris în ultima partidă din sezonul regulat, 2-0 cu Pandurii.

Adi Mutu a comentat evoluţia echipei, dar şi decizia lui Patrick Petre de a executa penalty-ul ratat.

"Nu ne avantajează prea mult aceste prelungiri, va fi oboseală, în derby, ne aşteaptă un meci la fel de aprig. Sper să se odihnească şi să găsească resursele necesare. Mai avem campionatul şi Cupa Ligii.

Le-am spus "capul sus" la vestiar. Nu ai ce să le reproşezi. Mi-aş dori mereu să văd astfel de meciuri la noi în ţară. În problemele de arbitraj nu vreau să intru. E treaba lui Cosmin să vorbească cu băieţii să vadă ce n-a mers în superioritate numerică.

Am strâns din dinţi la toate penalty-urile. Mi-a părut rău pentru ei. Ar putea să îi afecteze. Cosmin nu e supărat pe Patrick. Depinde de bărbăţia lor faptul că au ales să execute penalty-urile", a comentat Adi Mutu.

După eliminarea din Cupa României, Dinamo mai luptă pe două fronturi, campionat, unde e pe locul 5, cu 8 etape rămase din play-off, şi în Cupa Ligii, acolo unde vor juca finala cu Poli Timişoara.

Steaua - Dinamo, meci din etapa a treia a play-off-ului, se va disputa duminică, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.