• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Foştii dinamovişti au venit la casele din Ştefan cel Mare pentru a vinde bilete la finala Cupei, în care alb-roşiii o vor întâlni pe CFR Cluj. De ziua lui, Marius Niculae s-a reîntâlnit cu Ousmane N'Doye şi Giani Kiriţă. Fostul atacant al ”câinilor” este convins că Dinamo va face legea atât pe teren, cât şi în tribunele Arenei Naţionale.

”Mâine cred că o să fie o atmosferă frumoasă și băieții cred că sunt montați. Show-ul în tribune este garantat de cea mai buna galerie din România la coregrafii. Sper că băieții și-au revenit după tragedia cu Ekeng, sper să câștigăm Cupa. Și fotbalistic, și din punct de vedere al valorii, vorbesc cifrele, clasamentul - Dinamo e favorită”. a declarat Marius Niculae.

Jucătorul celor de la ASA Târgu Mureș, Ousmane N'Doye a fost și el prezent în Ștefan cel Mare pentru a vinde bilete.

”O să fie un meci foarte tare, cu intensitate. Îmi e dor de Dinamo, o să vin la meci, normal că vin, o să stau în peluză. Din câte știu eu, fanii au cumparat majoritatea biletelor, mai sunt puține, de aceea am și venit aici, să ajut. În finală nu există favorite. În finală trebuie să joci, să caștigi.” a spus și Ousmane N'Doye.

De trei ori câştigător al Cupei României, Giani Kiriţă nu crede însă că spectatorii vor avea prea multe motive de a sărbătorit, după decesul lui Patrick Ekeng.

”Din punctul meu de vedere, indiferent de rezultat, e o zi tristă și va fi toată viața în inimile noastre, pentru că deja avem doi fotbaliști care ne privesc de sus. Tristețea va rămâne toată viața. Cu siguranță, stadionul va fi plin, dar atmosfera va fi apăsătoare.” a spus Giani Kiriță.

În ultimii zece ani, Dinamo a câştigat doar o dată Cupa României, în timp ce clujenii de la CFR au cucerit trofeul de trei ori.

Marți, de la ora 21:30, Dinamo și CFR Cluj se întâlnesc pe Arena Națională, în finala Cupei României. Partida va fi în direct pe Digi Sport 1 și LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!