• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO ACS Poli Timișoara - FCSB 0-3. Dragoș Nedelcu a fost aproape de un gol de generic, la o fază în care nu a intenționat să marcheze. A trimis de la mijlocul terenului spre poarta timișoreană și goalkeeper-ul Straton a scos cu greutate în corner.

Momentul s-a petrecut în minutul 29, la scorul de 0-0, după ieșirea lui Cânu, care s-a accidentat. Timișorenii au dat mingea deliberat în afara terenului, pentru a lăsa echipa medicală să intre pe teren, în ajutorul căpitanului lor. Fundașul central a părăsit suprafața de joc, apoi mingea a fost repusă de jucătorii de la FCSB, în zona de la mijlocul terenului.

Balonul a ajuns la Dragoș Nedelcu, iar mijlocașul la închidere a vrut să trimită lung, către portarul gazdelor. Trecuse cu un singur pas de mijlocul terenului, dar a trimis prea tare și pe poartă, iar Straton a respins în corner, pe spate, apoi l-a admonestat pe adversar pentru felul în care a ales să îi trimită mingea.

Roș-albaștrii s-au revanșat la cornerul rezultat din această fază, iar executantul loviturii de colț i-a trimis direct lui Straton, pe jos.

VIDEO Șutul lui Nedelcu

Nedelcu a marcat un singur gol în cele 15 meciuri jucate pentru FCSB. A semnat penultima reușită a lui FCSB în Liga 1, pe 5 noiembrie, în victoria cu 2-1 contra Concordiei Chiajna (VIDEO).

VIDEO Golul lui Nedelcu împotriva Concordiei

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT